PAYOT

-Beauty in motion-

Payot on selktiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu hoitosarja, joka luo ja tarjoaa hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita.

Nuorekkaan ja dynaamisen Payot:n hintataso on kilpailukykyinen ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan. Osa tuotteistamme onkin ns. Kosmeseuttisia tuotteita, eli niissä on dermatologiset aktiiviainesosat, joilla on tunnettu tehokkuus ja korkeat pitoisuudet.

Payot -tuotteet ovat selektiivisiä, laadukkaita ja turvallisia hoitotuotteita vaativammankin ihon haasteisiin. Kuten henkilökohtainen ’kauneusvalmentaja’, Payot -sarja luo lähes 100 vuoden kokemuksella pitkäkestoisesti tuloksellisia hoitotuotteita sekä kauneushoitoja.

Sarjan perustaja Tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi.

Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan ja patentoituihin bioteknologialla kehiteltyihin aktiiviaineisiin.


Sweet Body Professional Body Sugaring

Sweet Body Sugaring tuotteet ovet luonnollisia, sisältävät ainoastaan vettä, sokeria ja arabikumipuuta

Sokerin puhtauden ja luonnollisuuden vuoksi sokerointi ei aiheuta allergiaa tai ihoärsytyksiä vaan on lempeä iholle.

Sokerimassaa käytetään ihon lämpöisenä ja se on turvallinen kaikille ihoalueille, myös herkimmille alueille. Sokerilla voidaan poistaa hyvinkin lyhyttä karvaa (min.3mm).


YUMI LASHES

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Käy tutustumassa yumilashes.fi.


GEELILAKKAUKSET

Kynsien geelilakkaukset tehdään erittäin laadukkailla CND™ Shellac™ ja Creative Play lakoilla.
Geelilakkausten pysyvyys on noin 3 viikkoa. Ei oman kynnen karhennusta ja lakka poistetaan liottamalla.
Pian saatavilla myös huippu-uutuus Lecente Create, joka levitetään kuin geelilakka, mutta kestää kuin geeli. Pysyvyys jopa 28pv! Täydellinen valinta jos haluat vahvemman lakkauksen, mutta et kuitenkaan rakennekynsiä. Myös Lecente Create poistetaan liottamalla.


Jane Iredale

Jane Iredale on jo yli 25 vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajien rakastama.
Callainan myyntivalikoimasta löytyy suosittu PurePressed refill-puristehja useissa eri sävyissä, pohjille tarkoitettu Rose Gold-säilytysrasia sekä pohjan levitykseen täydellisesti sopiva Handi sivellin.