PAYOT

-Beauty in motion-

Payot on selktiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu hoitosarja, joka luo ja tarjoaa hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita.

Nuorekkaan ja dynaamisen Payot:n hintataso on kilpailukykyinen ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan. Osa tuotteistamme onkin ns. Kosmeseuttisia tuotteita, eli niissä on dermatologiset aktiiviainesosat, joilla on tunnettu tehokkuus ja korkeat pitoisuudet.

Payot -tuotteet ovat selektiivisiä, laadukkaita ja turvallisia hoitotuotteita vaativammankin ihon haasteisiin. Kuten henkilökohtainen ’kauneusvalmentaja’, Payot -sarja luo lähes 100 vuoden kokemuksella pitkäkestoisesti tuloksellisia hoitotuotteita sekä kauneushoitoja.

Sarjan perustaja Tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi.

Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan ja patentoituihin bioteknologialla kehiteltyihin aktiiviaineisiin.


SKIN CANDY

Skin Candy-hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös fiksu tapa hoitaa ihoa.
Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

– Sokeri on 100% luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
– Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
– Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
– Sokerointi on hygieenistä.
– Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
– Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho!


YUMI LASHES

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Käy tutustumassa yumilashes.fi.


GEELILAKKAUKSET

Kynsien geelilakkaukset tehdään erittäin laadukkailla CND™ Shellac™ ja Creative Play lakoilla.
Geelilakkausten pysyvyys on noin 3 viikkoa. Ei oman kynnen karhennusta ja lakka poistetaan liottamalla.
Pian saatavilla myös huippu-uutuus Lecente Create, joka levitetään kuin geelilakka, mutta kestää kuin geeli. Pysyvyys jopa 28pv! Täydellinen valinta jos haluat vahvemman lakkauksen, mutta et kuitenkaan rakennekynsiä. Myös Lecente Create poistetaan liottamalla.