BIELENDA PROFESSIONAL

Bielenda professional on kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015. Bielenda Professional tarjoaa korkealaatuiset ja tehokkaat hoitokokonaisuudet kaikille ihotyypeille. Sarja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitoja aikuisen ihon tarpeisiin. Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita.


NATURADO PROVENCE

– luonnollista ihonhoitoa Etelä-Ranskasta

Naturado ihonhoitosarja tarjoaa luksusta luonnosta! Ihastuttava tuotesarja sisältää luonnonkosmetiikkatuotteita sinun ja koko perheesi ihonhoitotarpeisiin. Tuotteissa käytetään laadukkaita, riittoisia, luonnollisia tai luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka hoitavat ihosi hellävaraisesti. Naturado tuotteilla on Ecocert ja Cosmebio sertifioinnit, jotka takaavat mm.sen, ettei tuotteita ole testattu eläimillä missään tuotantoprosessin vaiheessa. Lisäksi tuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti, luontoa säästäen.


SKIN CANDY

Skin Candy-hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös fiksu tapa hoitaa ihoa.
Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

– Sokeri on 100% luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
– Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
– Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
– Sokerointi on hygieenistä.
– Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
– Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho!


YUMI LASHES

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Käy tutustumassa yumilashes.fi.


SAULES FABRIKA

Käsin valmistettua luonnonmukaista kosmetiikkaa Latviasta. Nautintoja kaikille aisteille, ihastuttavia värejä, herkullisia tuoksuja sekä koostumuksia. Myynnissä erilaisia suihkugeelejä, vartalokuorintoja sekä vartalovoiteita.

Kokeile ja ihastu!


ZIAJA

Ziaja tarjoaa modernit kauneudenhoitotuotteet, jotka:

– perustuvat innovatiivisiin tuoteresepteihin ja korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin
– tuotetaan hyödyntäen uusinta teknologiaa
– ovat kliinisesti testattuja ja allergiatestattuja Gdanskin lääketieteellisen akatemian dermatologisella klinikalla, muilla klinikoilla Puolassa sekä ulkomailla (lapsille suunnatut valmisteet testataan lisäksi Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka -klinikalla)
– ovat pH-tasapainotettuja

Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lue lisää ziaja.fi


SHELLAC

Uskomaton kiilto, levitetään kuin kynsilakka, kestää kuin geeli, poistetaan kuin kynsilakka, ei lainkaan kynnen viilausta; tätä kaikkea on Shellac.
Shellac on ainoa tuote, joka hyödyntää patentoitua UV3-teknologiaa, joka yhdistää kynsilakan ja geelin ominaisuuksia. Mikään muu tuote ei pysty samaan.
Ei vahingoita omia kynsiä, hellä ja nopea poistaa, kestää n.2-3viikkoa kynsissä.